COVID 19: ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI IMPLICATĂ ÎN EFORTURILE DE ERADICARE A PANDEMIEI

COVID-19: Pentru a veni în sprijinul eforturilor de limitare şi eradicare a pandemiei cu noul coronavirus Covid-19, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, în Eparhia noastră, preoţii de la parohii vor da curs solicitărilor primite prin inter-mediului TEL VERDE, pus la dispoziţie de Patriarhia Română.
Respectând cu stricteţe cerinţele igenice speciale, şi în această perioadă, în cadrul Cantinei Sociale a Arhiepiscopiei Târgoviştei, se oferă mâncare gătită pentru 100 de persoane în fiecare zi.
Parohiile: Răzvadul de Jos, Răzvadul de Sus, Sf. Vineri şi Sf. Nicolae Androneşti, din cadrul Protoieriei Târgovişte Nord, au donat Centrului de Servicii Comunitare, Sf. Andrei -Gura Ocniţei, produse de igienă sanitară, alimente şi rechizite.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A N U N Ţ

A N U N Ţ Primăria comunei Cornăţelu anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa: nu se supune evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Asfaltare şi modernizare DC 42 Slobozia-Călugăreni, comuna Cornăţelu, […]