COVID-19: ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI AJUTĂ INSTITUŢII SOCIALE

În aceste zile, în care oameni şi instituţii sunt implicate în activităţi ce au în vedere limitarea şi eradicarea pandemiei cu noul coronavirus, parohii ale Arhiepiscopiei Târgoviştei ajută instituţii sociale din judeţul Dâmboviţa.
Astfel, cu binecuvântarea Înalt-preasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, parohiile Cornetu, Codreanu, Domniţa Bălaşa, Titu Gară, Titu Nou şi Sălcuţa, din Protoieria Titu, au donat Azilului de la Mereni produse de curăţenie. De asemenea, parohiile Lazuri, Hăbeni, Raciu şi Mărceşti, din Protoieria Târ-govişte Sud, au donat Complexului de Servicii Sociale „Casa Soarelui”

din municipiul Târgovişte, produse igienico-sanitare, jocuri interactive şi articole sportive, necesare pentru desfăşurarea activităţilor cotidiene ale beneficiarilor din centru.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alexandru George Vlad, arhitectul victoriilor

Un amărât de virus a reuşit, din clipa în care a scăpat de sub control, să dea peste cap un întreg continent, inclusiv România. Performanţa nedorită nu i-ar fi reuşit virusului dacă s-ar fi luat unele măsuri de prevenire, dar de trei decenii ne-am obişnuit ca totul să fie lăsat […]