Cotidianului Dâmboviţa i s-a acordat diploma de excelenţă pentru modul obiectiv de prezentare a realităţii locale

bibliotecaSăptămâna trecută, vineri, 20 decembrie, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din Românaia – Filiala „lon Heliade Rădulescu” Dâmboviţa a acordat premi-ile de excelenţă pe anul 2013. Categoriile pentru care s-au acordat aceste premii sunt: Cotidian „Dâmboviţa” pentru modul obiectiv în care a prezen-tat, timp de 45 de ani de la apariţia seriei a V-a, a realităţilor sociale, politice, economice, culturale şi sportive a realităţii locale. De asemenea, s-a acordat premiu şi „Jurnalului de Dâmboviţa” pentru modul temerar de radiografiere a vietji de zi cu zi, sub toate aspectale sale. La categoria Presă on-line, premiul a fost acordat publicaţiei electronice „Incomod-media.ro” pentru faptul că a reuşit să fie una din putinele cronici temerare ale timpului. La categoria emisiuni de televiziune şi radio, premiul a fost acordat postului de televiziune „Columna TV” pentru emisiu-nile profesioniste de atitudine civică. La această cate-gorie au mai fost acordate diplome de excelentă tele-viziunii MDI TV pentru impactul avut de emisiunile realizate în mod obiectiv, scopul fiind prezentarea realitătii cotidiene fără niciun fel de denaturare. Radio Minisat a primit, de asemenea, diplomă de excelentă pentru modul profesionist în care au fost redactate şi transmise, la zi, ştirile.
La categoria Editură, carte de presă, publicis-tică, diploma de excelentă a fost acordată editurii „Bibliotheca”, în spe-cial pentru monografia „Societatea Scriitorilor Târgovişteni. Din insto-ria unei grupări lite-rare”. Arhiepiscopia Târgovişte a primit diplomă de excelentă pentru editarea unor lucrări religios-ştiin-tifice, de o calitate exceptională atât sub aspect grafic, cât şi al continutului.
La categoria Reviste, premiul de excelentă a fost acor-dat publicatiei „Litere” pentru modul în care a valorificat critic-pu-blicistic moştenirea culturală. De aseme-nea, a mai fost acor-dată diplomă de excelentă publicatiei „Curier” editată de Biblioteca Judeteană „Ion Heliade Rădulescu”. La categoria Activitate publicistică, domnul Victor Petrescu a primit Diploma Honoris Causa în semn de apreciere pentru împlinirea unei jumătăţi de secol de activitate reprezentativă în domeniul publicisticii culturale. A mai fost acordată diploma de excelenţă şi Facultăţii de Ştiinţe Politice, Litere şi Comunicare, specializarea Jurnalism, din cadrul Universităţii „Valahia”, pentru proiectul „Fotojurnalistic”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La furat de cireşi!

Doi bărbaţi care au tăiat cireşi de pe terenul viran din spatele sediului Jandarmeriei Dâmboviţa s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, după ce au fost prinşi în flagrant de jandarmi. O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care asigura supravegherea sediului Jandarmeriei Dâmboviţa, a depistat pe […]