Cosmin Bozieru, Pro România Târgovişte: „Strategia de dezvoltare locală nu este altceva decât o gargară inutilă”

Cosmin Bozieru, candidatul Pro România pentru Primăria Târgovişte, şi-a reluat criticile, acuzând că atât administraţia publică târgovişteană cât şi primarul „sunt lipsiţi de viziune, limitându-se la lucruri mărunte, de suprafaţă, care să îi ajute electoral”.
„În Târgovişte se lucrează acum după un Plan Urbanistic General din perioada comunistă, reactualizat în 1996”, a susţinut Cosmin Bozieru, de unde şi „o lipsă totală de dezvoltare urbanistică integrată şi unitară.(…)
Administraţia PSD-istă de la Târgovişte nu poate sau nu vrea să conştientizeze importanţa unui astfel de document şi spunem asta uitându-ne la suma pe care a fost dispusă să o investească în 2017 pentru un astfel de proiect. Nu poţi avea pretenţia să ai un PUG nou atunci când oferi la licitaţie un preţ estimat de zece ori mai mic decât preţul pieţei, ceea ce ne face să credem că nu există un interes deosebit pentru dezvoltarea armonioasă a acestui oraş şi numai o bifare a unei activităţi de actualizare a PUG-ului. La fel s-a întâmplat şi cu strategia de dezvoltare locală, care nu este altceva decât o gargară inutilă”, a declarat Cosmin Bozieru.
A mai susţinut acesta că PRO RomâniaTârgovişte propune elaborarea unei noi strategii de dezvoltare locală şi a unui PUG nou „complet digitalizat, care va însemna o abordare modernă, orientată pe nevoile cetăţenilor şi a mediului de afaceri, concentrată pe evenimentele de viaţă. Noi vrem să înlocuim abordarea clasică cu o nouă viziune urbanistică, digitalizată complet”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovita: 328 de locuri de muncă vacante

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 328 de locuri de muncă, din care: 34 pentru persoanele cu studii superioare, 243 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 51 de posturi pentru […]