Cosmin Bozieru, Pro România: „Sunt în Târgovişte oameni care trăiesc fără apă şi curent electric!”

Candidatul Pro România la Primăria Târgovişte, Cosmin Bozieru, a atins astăzi o problemă sensibilă, care nu numai că nu şi-a găsit rezolvarea, ba a fost pasată cu seninătate de la o administraţie la alta. Este vorba despre târgoviştenii din cartierele Romlux şi Prepeleac, despre care spune Bozieru că „trăiesc în condiţii de ev mediu, fără apă şi curent. Oameni care n-au acte de proprietate, fără de care nu se pot racorda la gaze şi energie electrică.
Sunt minţiţi la fiecare patru ani, când li se promite totul. Au fost uitaţi, minţiţi, ignoraţi de toate administraţiile publice locale din ultimii 30 de ani. Pro România Târgovişte îşi propune ca prioritate, atunci când va ajunge la Primărie, să scoată la lumină aceste cartiere, să nu mai ascundă gunoiul sub preş”, a declarat Cosmin Bozieru, candidat la funcţia de primar al Municipiului Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cezar Preda, deputat PNL: "Trebuie să avem grijă de profesori"

Debutul de an şcolar în condiţiile pan-demiei de COVID-19 a fost, firesc, unul dintre subiectele abordate astăzi de deputatul liberal de Dâmboviţa Cezar Preda. Acesta a atras atenţia asupra marilor deosebiri dintre şcolile din mediul urban, cele din Bucureşti, spre exemplu, care dispun de resurse suficiente şi condiţiile din scolile […]