Published On: vin, mart. 1st, 2019

Cosmin Bozieru, preşedinte interimar al ALDE Târgovişte

nichiduta.ro

Aşa cum ne anunţa, la începutul anului, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, de la o zi la alta, organizaţia devine tot mai puternică şi vin să pună umărul oameni cu ştate vechi în politica dâm-boviţeană. Un exemplu este chiar fostul viceprimar al Târgoviştei, Cosmin Bozieru care a părăsit PSD pentru ALDE Dâmboviţa. Cosmin Bozieru a semnat miercuri, 27 februarie 2019, adeziunea la ALDE şi imediat a primit o responsabilitate foarte mare, a fost pus preşedinte interimar al Organizaţiei ALDE Târgovişte.
Cosmin Bozieru a spus că această nouă provocare îl onorează şi îl responsabilizează. Obiectivul pe termen scurt este să consolideze ALDE Târgovişte. În acest moment, ALDE Târgovişte are 486 de membri activi.
Totodată, Cosmin Bozieru a anunţat că îşi continuă activitatea de consilier personal la Cabinetul primarului municipiului Târgovişte, Cristian Stan.
Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre a anunţat că vor mai şi alte surprize, pe care le va prezenta în perioada următoare, oameni care sunt, deocamdată, captivi, în poziţiile pe care le ocupă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente