COS Târgovişte revine în administrarea statului român

În şedinţa de guvern de miercurea trecută a fost adoptată ordonanţa de urgenţă pentru modificarea OUG nr. 60/2019, fiind creat astfel cadrul legislativ prin care statul român poate prelua în administrare intreprinderi de interes strategic, cum este cazul Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte. S-au concretizat astfel demersurile insistente ale conducerii PNL Dâmboviţa pe lâmgă primul ministru Ludovic Orban şi şefii celorlalte ministere implicate.
„Guvernul a adoptat, în şedinţa de miercuri, 18 noiembrie 2020, Ordonanţa de Urgenţă pentru modificarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr 60/2019.
Printre beneficiarii modificărilor aduse de acest act normativ se numără Combinatul de Oţeluri speciale Târgovişte. Cei 1200 de salariaţi ai combinatului, alături de toţi dâmboviţenii, au acum un motiv să privească încrezători spre viitor!
Prin OUG amintită, Guvernul a creat instrumentele necesare preluării activelor societăţii, care se va afla sub administrarea Ministerului Economiei. Reuşim, astfel, să evităm distrugerea totală a ceea ce era cândva blazonul metalurgiei româneşti şi un simbol al forţei economice a Târgovişte.”, a declarat pe acest subiect Virgil GURAN, preşedintele PNL Dâmboviţa şi consilier al primului ministru pe probleme de securitate naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oana Vlăducă. PRO România: "Toţi sunt vinovaţi în ţara asta numai Orban şi PNL nu!"

Greu de explicat dar, la mai bine de o săptămână de la nenorocirea de la Piatra Neamţ, autorităţile statului sunt departe de a stabili vinovaţii de moartea a zece pacienţi şi suferinţele celor care au scăpat din incendiu. Fapt sesizat şi comentat de Oana Vlăducă, prima pe lista PRO România […]