CORNEŞTI VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR

Mihai ROŞOIU

Două echipe din România ar putea intra în Cartea Recordurilor. Una pentru o victorie răsunătoare, iar cealaltă, aţi ghicit!, pentru o înfrângere absolut şocantă.
Liga a 4-a ne-a adus un record de suporteri pe stadion, la meciul dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, iar acum ne propune un alt meci de răsunet.
În Dâmboviţa, partida dintre Gloria Corneşti şi Bradul Moroeni a adus un scor absolut incredibil. S-au dat 23 de goluri în prima repriză, toate într-o singură poartă.
Băieţii de la Corneşti, liderul ligii a 4-a pe Dâmboviţa, n-au avut milă de fotbaliştii de la Bradul Moroeni. Dacă prima repriză a adus 23 de goluri, cea dea doua parte a venit însă doar cu o singură reuşită, în minutul 46.
Scor final 24-0, cu Matei marcând 13 goluri, atâtea câte s-au marcat, în total, la alt meci nebun al etapei, Coada Izvorului – Brezoaele 4-9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Expoziţia dedicată Eroului Necunoscut al României, organizată de reprezentanţii Asociaţiei Cultul Eroilor - Filiala "Mihai Viteazul" Dâmboviţa

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea, a participat la expoziţia dedicată Eroului Necunoscut al României, organizată de reprezentanţii Asociaţiei Cultul Eroilor – Filiala „Mihai Viteazul” Dâmboviţa, cu sprijinul Muzeului Militar Naţional „Ferdinand I” din Bucureşti, reprezentat de Valeria Bălescu, muzeograf. Au mai fost prezenţi secretarul judeţului, Ivan Vasile Ivanoff, colonelul […]