Cornel Dinu în echipa etapei a II-a a Ligii I

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Roland Niczuly (Sepsi OSK / 24 de ani) –
A fost cel mai bun jucător de pe teren! intervenţiile sale au contribuit decisiv la câştigarea primul punct din acest sezon de către covăsneni.
FUNDAŞI
Ondrej Baco (Gaz Metan / 24 de ani) –
Fundaşul ceh a marcat chiar la debutul său pe prima scenă din România. Este un jucător interesant, aşa cum au fost mulţi dintre fotbaliştii străini transferaţi de-a lungul timpului de Gaz Metan.
Răzvan Patriche (Academica / 34 de ani)

  • Veteranul din defensiva ilfovenilor a marcat un gol şi şi-a mobilizat colegii în momentele dificile, reuşind să plece neînvinşi de la Sibiu.
    Cornel Dinu (Chindia / 31 de ani) – A făcut cel mai bun meci pe prima scenă în tricoul Chindiei. A câştigat majoritatea duelurilor cu adversarii.
    MIJLOCAŞI Hamidou Keyta (FC Botoşani / 25 de ani)
  • Prin introducerea sa pe teren la startul reprizei secunde, botoşănenii au crescut şi mai mult presiunea pe adversari. A contribuit la victoria echipei sale cu un gol şi o pasă decisivă. Tomas Diaz (Chindia / 23 de ani) – A creat faza din care târgoviştenii au marcat singurul gol al meciului. Mijlocaşul argentinian a arătat că posedă calităţi tehnice deosebite.
    Alexandru Albu (UTA Arad / 27 de ani) –

A făcut un meci foarte bun la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. Deşi a ajuns la Arad cu puţine zile înaintea startului sezonului, s-a integrat rapid în sistemul gândit de L. Balint.
Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) –
Dovedeşte că este decarul de care roş-albaştrii au nevoie. A înscris în fiecare dintre cele trei meciuri oficiale jucate de bucureşteni în sezonul 2020/2021.
ATACANŢI
Dennis Man (FCSB / 22 de ani) – A pasat decisiv la două dintre golurile roş-albaştrilor. Început foarte bun de sezon pentru tânărul fotbalist al bucureştenilor, un rol important în creşterea vizibilă de formă avându-l antrenorul Anton Petrea.
Marko Dugandzic (FC Botoşani / 26 de ani) – A reuşit prima dublă din acest sezon şi a ajuns la 10 goluri în 15 meciuri jucate pe prima scenă pentru FC Botoşani.
Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 25 ani) – Puternicul vârf bosniac a marcat din nou şi a deschis drumul oltenilor spre o victorie foarte importantă pentru moralul echipei. A fost al 21-lea gol în 36 de jocuri.
ANTRENORUL ETAPEI
Marius Croitoru (FC Botoşani / 39 de ani,
FOTO) – După ce anul trecut a dus Botoşaniul pe cel mai bun loc din istoria participărilor grupării moldave în Liga 1, Croitoru continuă să producă fotbal şi în ediţia curentă, jocul echipei fiind unul de-a dreptul încântător!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

HOTĂRÂRI ALE COMITETULUI DE URGENŢĂ AL FRF

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino iORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, hotărăşte:” Aprobă Referatul Direcţiei Competiţii a FRF cu privire la aplicarea criteriilor de departajare a echipelor situate pe […]