Corbii Mari: Terenul de sport din satul Ungureni a fost finalizat cu o lună mai devreme

In această dimineaţă, la Primăria Corbii Mari a avut loc conferinţa de presă prilejuită de finalizarea proiectului „AMENAJARE TEREN PUBLIC DE SPORT UNGURENI, COMUNA CORBII MARI, JUDEŢUL DÂMBOVIŢA”. Proiectul a fost finanţat din fonduri europene nerambursabile asigurate prin programul PNDR 2014-2020, sub-Măsura 19.2, Măsura 1 – Crearea, extinderea, reabilitarea şi/sau modernizarea, inclusiv dotarea infrastructurii şi serviciilor publice de bază la scară mică, inclus Strategia de Dezvoltare Locală a Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală TITU, din care face parte ca membru fondator şi Comuna Corbii Mari.
Au participat primarul Ionuţ Bănică şi vicepri-marul Iulian Miu, care au făcut o prezentare a proiectului şi au scos în evidenţă utilitatea obiectivului recent finalizat. Locaţia aleasă este în vecinătatea Şcolii Ungureni tocmai pentru a putea beneficia de noul teren de sport şi elevii. Valoarea totală a proiectului, conform contractului de finanţare, a fost de 247.501,45 lei, din care 183.139,61 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă. Primarul Ionuţ Bănică a amintit că, nu mai departe de săptămâna trecută, a mai fost finalizat un proiect finanţat prin GAL Titu, fiind vorba aici despre parcul şi terenul de sport din satul Bărăceni şi a mulţumit celor care s-au implicat în implementarea cu succes a celor două investiţii, anume reprezentanţălor AFIR, colaboratorilor din cadrul gAl TITU şi Primăria Corbii Mari. După cum am putut constata la vizita în teren, a fost realizat obiectivul principal al proiectului, anume amenajarea unui teren de sport cu gazon sintetic,împrejmuit, în suprafaţă de 989 metri pătraţi. Este o investiţie utilă, menită să îi încurajeze pe tineri să facă sport, să îşi petreacă timpul liber în mod plăcut şi sănătos, fiind vorba de al cincilea teren de sport modern realizat în Corbii Mari.
Perioada de implementare a proiectului a fost de 8 luni de la data semnării contractului de finanţare (conform cererii de finanţare), respectiv începând cu luna aprilie a anului curent şi până în luna decembrie 2018, proiectul încheindu-se cu o lună mai devreme,ceea ce a permis ca lucrările să fie recepţionate la data de 16 noiembrie, în proporţie de 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RNDR 2020: Fonduri nerambursabile disponibile pentru investiţii în procesarea produselor agricole

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale anunţă că, în această perioadă, sunt disponibile fonduri pentru investiţii în procesarea şi marketingul produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020. Din alocarea de 203 milioane de euro, stabilită pentru sesiunea din acest an, au fost depuse […]