Copilul aflat în comă după accidentul din localitatea Bolovani, refuzat de mai multe spitale din Bucureşti

De la o zi la alta, ies la iveală tot mai multe informaţii revoltătoare în cazul copilului aflat în comă, după accidentul din localitatea dâmboviţeană Bolovani. În acest caz, ar trebui, de urgenţă, şi Ministrul Sănătăţii să demareze o anchetă, şi spun acest lucru pentru că, copilul aflat în comă după accidentul din localitatea dâmboviţeană Bolovani, a fost refuzat de mai multe spitale din Bucureşti, pe motiv că nu au neurochirurg. Intr-un final, medicii de la UPU Titu au primit acordul de transfer de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu, unde se află acum micuţul şi se zbate între viaţă şi moarte.
Un simplu cetăţean care se afla la UPU Titu, chiar în momentul în care medicii dâmboviţeni, cu lacrimi în ochi, se rugau cu cerul şi pământul de spitalele din Bucureşti să primească copilul, ne-a mărturisit că întreg personalul medicat, atât din unitatea de primire urgenţe, cât şi echipajul Ambulanţei venit de la Târgovişte să preia copilul, au făcut absolut tot ce le-a stat în putere să salveze copilul. Concret, în timp ce cadrele medicale de la UPU Titu erau refuzate, pe rând, de spitalele din Capitală, echipajul de la Ambulanţa Târgovişte, cu asistent şi medic, a preluat copilul şi într-o cursă contra-cronometru a plecat către Bucureşti, în ciuda faptului că nu aveau un acord din partea unui spital din Capitală. Destinaţia era Spitalul Floreasca, dar în al noulea ceas, UPU Titu a primit acordul de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu şi a luat legătura cu Ambulanţa care era foarte aproape de unitatea spitalicească din Bucureşti.
După cum ştim, în urmă cu câteva ore, s-a autosesizat în acest caz şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, coordonat de secretarul de stat Arafat cu privire la modul de prelucrare şi gestionare a unui apel de către dispecerul Ambulanţei Dâmboviţa. In cursul zilei de marţi, a apărut în spaţiul public o înregistrare privind convorbirea dintre tânărul care a transportat copilul la spital şi dispecerul Ambulanţei Dâmboviţa. Conducerea DSU a dispus măsuri pentru constituirea comisiei de disciplină la nivelul SAJ Dâmboviţa pentru evaluarea modului de preluare şi gestionare a apelului de către dispecerul de serviciu, urmând ca aspectele constatate să fie comunicate publicului interesat.
AŞTEPTĂM CU MARE INTERES, SĂ VEDEM DACĂ SE VA LUA ATITUDINE DIN PARTEA MINISTERULUI S ĂN ĂTĂŢII ŞI ÎN PRIVINŢA SPITALELOR CARE AU REFUZAT SĂ PRIMEASCĂ COPILUL ÎN COMĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Joaca i-a fost fatală

Poate nu vă vine să credeţi, dar este adevărat. O fetiţă în vârstă de 14 ani, din comuna dâmboviţeană Hulubeşti, a murit în noaptea de miercuri după ce a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune, de la o înălţime de aproximativ 7 metri. Fata era însoţită de mai […]