Copiii de la Grădiniţa „Alexandrina Simionescu Ghica” i-au vizitat pe pompierii târgovişteni

50 de copii de la Grădiniţa „Alexandrina Simionescu Ghica” din municipiul Târgovişte, însoţiţi de cadre didactice şi părinţi, au fost în vizită la Detaşamentul de pompieri Târgovişte, activitate desfăşurată în cadrul Programului „ŞCOALA ALTFEL”.
După ce s-au urcat în autospecialele de intervenţie, au testat furtunul cu apă şi au probat casca de pompier, cei mici au avut parte de „surpriza momentului” – platforma de lucru la înălţime, aplaudându-i „la scenă deschisă” pe salvatorii care s-au înălţat cu nacela.
După această experienţă, plină de emoţie, toţi micuţii doreau să devină pompieri. Şi cum există o vorbă „Niciodată să nu spui niciodată”, nu se ştie dacă o parte din aceşti copii nu vor fi schimbul de mâine al celor pe care astăzi i-au vizitat, îmbrăţişând această nobilă profesie de pompier – salvator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GRUPĂRI DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ, DESTRUCTURATE

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română şi D.I.I.C.O.T. au efectuat 110 percheziţii pentru destruc-turarea unor grupări de criminalitate organizată. Au fost indisponibilizate droguri, bani, în lei şi în valută, echipamente IT, arme de foc şi ţigări de contrabandă. Astfel, în perioada 3 – 16 mai a.c., poliţiştii specializaţi în […]