Published On: joi, mai 23rd, 2019

Copiii de la Grădiniţa „Alexandrina Simionescu Ghica” i-au vizitat pe pompierii târgovişteni

nichiduta.ro

50 de copii de la Grădiniţa „Alexandrina Simionescu Ghica” din municipiul Târgovişte, însoţiţi de cadre didactice şi părinţi, au fost în vizită la Detaşamentul de pompieri Târgovişte, activitate desfăşurată în cadrul Programului „ŞCOALA ALTFEL”.
După ce s-au urcat în autospecialele de intervenţie, au testat furtunul cu apă şi au probat casca de pompier, cei mici au avut parte de „surpriza momentului” – platforma de lucru la înălţime, aplaudându-i „la scenă deschisă” pe salvatorii care s-au înălţat cu nacela.
După această experienţă, plină de emoţie, toţi micuţii doreau să devină pompieri. Şi cum există o vorbă „Niciodată să nu spui niciodată”, nu se ştie dacă o parte din aceşti copii nu vor fi schimbul de mâine al celor pe care astăzi i-au vizitat, îmbrăţişând această nobilă profesie de pompier – salvator.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro