Controale cu privire la respectarea măsurilor de protecţie sanitară

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat să acţioneze, alături de poliţişti locali şi jandarmi, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, pentru verificarea prevederilor legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-
19.
Peste 300 de efective au fost angrenate în cadrul acţiunilor desfăşurate, acestea legitimând 2.735 de persoane.
De asemenea, au fost efectuate controale la 153 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate şi în 122 de mijloace de transport public în comun.
Pentru neregulile constatate, respectiv pentru nere-spectarea măsurilor de protecţie individuală, echipele de control au aplicat 396 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.500 de lei.
Acţiunile pentru prevenirea şi limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forţele de ordine fiind permanent, la datorie, pentru siguranţa cetăţenilor.
Vă recomandăm să manifestaţi un comportament responsabil, respectaţi distanţarea fizică şi purtaţi masca de protecţie!
Vă reamintim de TEL VERDE – 0800800165, număr la care puteţi sesiza nereguli privind nerespectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Salvaţi de jandarmi, turişti care s-au abătut de la marcajul turistic şi s-au rătăcit

Mai mulţi turişti, aflaţi în dificultate în munţii Bucegi, au fost ajutaţi de jandarmii montani. În urma unui apel telefonic prin SNUAU 112, jandarmii de la Postul Montan Zănoaga au intervenit pe un traseu turistic din munţii Bucegi, în sprijinul a două familii din Bucureşti.Turiştii, 4 adulţi şi 3 copii […]