Controale ample pe drumurile din Dâmbovița

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o razie, pe raza întregului județ, pentru reducerea riscului rutier, creșterea gradului de disciplină în trafic și verificarea
respectării măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.
În urma activităților din teren, polițiștii au constatat 2 infracțiuni și au aplicat 518 sancțiuni contravenționale, dintre care 377 în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Din totalul acestora, 126 au fost pentru nere-spectarea regimului legal de viteză, 79 pentru neportul centurii de siguranță și 3 pentru consumul de băuturi alcoolice.
Alte 51 de sancțiuni au fost aplicate pentru nere-spectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 și 84 de sancțiuni la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 272645 de lei.
De asemenea, polițiștii au reținut 24 de permise de conducere, din care 1 pentru încălcarea normelor privind acordarea priorității de trecere, 1 pentru depășire neregulamentară. 3 pentru consumul de băuturi alcoolice și 14 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Balastierele din Dâmbovița, în vizorul instituțiilor

În perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2021, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice și a structurilor centrale cu atribuții în domeniu din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor au fost verificate punctele de lucru ale unor operatori economici din județele Argeș, Dâmbovița, Olt și Maramureș, pentru prevenirea […]