Published On: vin, mart. 15th, 2019

Contract de lucrări pentru Şcoala Gimnazială „Matei Basarab”

nichiduta.ro

La nici o săptămână de la semnarea contractului de finanţare, în prezenţa ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb şi a directorului Agenţiei Regionale de Dezvoltare Sud-Muntenia, Liviu Muşat, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat semnarea contractului de lucrări la acest obiectiv.
Cu o valoare de peste 22 de milioane de lei, este cel mai mare proiect de modernizare a unei instituţii de învăţământ preuniversitare din Târgovişte, finanţat din fonduri europene nerambursabile, care are o componentă de reabilitare dar şi una de extindere cu noi imobile, durata de execuţie fiind de 36 de luni.
Tot pe zona de dezvoltare a infrastructurii de educaţie, primarul Cristian Stan a anunţat că se lucrează la organizarea de şantier şi săptămâna viitoare vor începe lucrările la grădiniţa din Cartierul Sagricom, obiectiv realizat printr-o asociere cu Ministerul Educaţiei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro