Contract de finanţare de 20 de milioane de lei pentru modernizarea Şcolii „Tudor Vladimirescu”

În vechea sală de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 6 „Tudor Vladimirescu”, a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul de modernizare, extindere şi dotare a instituţiei. Au participat la eveniment Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, primarul Cristian Stan, Cornel Ştefan -preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, administratorul public Gabriel Boriga, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.
Proiectul are o valoare de peste 20 de milioane de lei, este unul dintre cele mai mari din această categorie iar partea de cofinanţare din partea Municipalităţii este de numai 2%. Cu acest prilej, primarul Municipiului Târgovişte a prezentat şi câteva detalii. Proiectul presupune intervenţii la structura existentă, care vor presupune înlocuirea instalaţiilor sanitare şi electrice, construirea unui corp nou de clădire, a unei săli de festivităţi cu 600 de locuri, amenajarea bazei sportive şi a spaţiilor verzi. Edilul a estimat că lucrările ar putea începe luna viitoare, termenul de execuţie fiind de 24 de luni.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a spus la rândul său că a fost o zi deosebită pentru Târgovişte şi Dâmboviţa, în care au fost semnate două contracte de finanţare pe fonduri europene, ambele pentru modernizarea infrastructurii educaţionale, fiind vorba aici de Şcoala „Tudor Vladimirescu” şi de Scoala Specială Târgovişte. A mulţumit directorului ADR Sud-Muntenia, Liviu Muşat, pentru sprijinul pe care l-a acordat constant Judeţului Dâmboviţa, un judeţ campion în regiune ca număr de proiecte depuse şi finanţate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şcoala Gimnazială Lucieni intră două săptămâni în scenariul 3 - roşu!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat Hotărârea nr. 42/23.02.2021, privind aprobarea scenariului de funcţionare pentru Şcoala Gimnazială Lucieni.În consecinţă, începând de miercuri, 23.02.2021 şi până la data de 5 martie 2021, Şcoala Gimnazială Lucieni va funcţiona în scenariul 3. Asta înseamnă că, până a sfârşitul săptămânii viitoare, […]