Published On: mar, ian. 9th, 2018

Continuă şi în 2018 Programul „Femeia Manager”

nichiduta.ro

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat continuă programul national pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii . În 2018 programul va avea un buget de 1 milion lei , la fel ca în 2017, numai că ar urma să se revină la acordarea de gran-turi pentru dezvoltarea celor mai bune proiecte..
Programul Femeia Manager sau Femeia Antreprenor, cum este cunoscut, a oferit, începând cu anul 2013, fonduri nerambursabile de câte maximum 50.000 de lei unui număr IMM-uri deţinute de femei. Anul trecut în schimb a fost prevăzută doar finanţare pentru susţinerea unor cursuri de afaceri pentru femeile antreprenor.
Prin program , în formatul aprobat şi finanţat pe anul în curs, se finanţează implementarea celor mai bune Planuri de Afaceri depuse de femeile antreprenor, cu perspective suplimentării fondurilor la următoarele rectificări bugetare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente