Continuă „să plouă” cu amenzi peste târgoviștenii mai puțin civilizaţi

Executivul Primăriei Târgoviște, prin agenţii de la poliția locală, continuă acțiunea începută cu aproximativ o lună în urmă, prin care sunt sancționați acei cetățeni certați cu regulile bunului simț. Sunt vizați aceia care maculează orașul, care confundă strada cu maidanul:
„Pentru că altfel nu se poate să ne respectăm unii pe alții, în ultimele patru zile au fost aplicate aproximativ 40 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân. Strada nu este nici coș de gunoi, nici night club în aer liber, nici arenă pentru sporturi de contact!”, avertizează primarul Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lider Pro România: "Criza politică se suprapune peste multe alte crize!"

Într-o sumară analiză a momentului, președintele Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, scoate în evidență faptul că actuala criză politică se suprapune și nu are ca efect decât adâncirea altor crize care macină și sleiesc țara de resurse. A vorbit într-o conferință de presă de criza sanitară tot mai acută, de […]