Continuă programul de modernizare a străzilor din Târgoviste: A fost turnat primul strat de asfalt pe Strada Justiţiei

După executarea lucrărilor la terasament, a fost turnat primul strat de asfalt pe Strada Justiţiei, cuprinsă în primul lot de străzi care sunt modernizate prin programul Primăriei Târgovişte. Cu prilejul vizitei în teren, primarul Cristian Stan a spus că strada a fost modernizată pe o lungime de aproximativ 700 metri liniari, fiind modernizată inclusiv parcarea de la stadion. Edilul a mai precizat că va fi depusă la Ministerul Dezvoltării Regionale cererea de finanţare, în valoare de două milioane de lei, întrucât proiectul de modernizare a acestui pachet de străzi a obţinut finanţare prin PNDL II. Banii economisiţi la bugetul local vor fi relocaţi pentru asfaltarea altor artere rutiere, intenţia autorităţilor locale fiind ca, anul viitor, să intre în proces de reabilitare nu mai puţin de 54 de străzi.
La vizita în teren au participat viceprimarul Monica Ilie, consilierul Cosmin Bozieru, sefi de direcţii din Primăria Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cursuri de calificare organizate de AJOFM Dâmboviţa

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează în această lună cursuri de calificare în principalele meserii solicitate pe piaţa muncii. La Pucioasa sunt programate cursuri pentru mecanici auto, îngrijitori bătrâni la domiciliu şi sudori, iar la Cojasca este planificat un curs pentru lucrători în construcţii. Cele mai multe […]