Continuă lucrările la Stadionul „Eugen Popescu”

În urma diseminării unor informaţii în spaţiul public, privind rezilierea contractului cu proiectantul şi întreruperea lucrărilor de modernizare a Stadionului „Eugen Popes-cu”, primarul Cristian Stan a organizat o conferinţă de presă chiar pe şantier. Acesta a confirmat faptul că administraţia publică locală a reziliat contractul cu firma de proiectare şi asistenţă tehnică dar nu pe cel de lucrări. Prin urmare, investiţia nu va fi întârziată, termenul de finalizare fiind luna iunie 2020, costurile fiind evaluate la aproximativ 24 de milioane de lei.
„Lucrările continuă, după cum puteţi vedea. Suntem în faza de finalizare a ceea ce înseamnă fundaţia la tribuna nouă, tribuna care se construieşte de la zero. Sunt executate, de asemenea, primele elemente de fundaţie şi la clădirea administrativă. Îi asigur pe toţi iubitorii de sport din municipiul Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa că depunem toate eforturile pentru a realiza acest proiect. Va fi un stadion construit în timp record în România.
Pe data de 11 decembrie, a avut loc inspecţia de la Inspectoratul de Stat în Construcţii. S-a stabilit că lucrările au fost realizate conform proiectului şi conform prevederilor legale şi s-a autorizat continuarea lucrărilor de construcţie. Până la finalul acestui an, vor fi finalizate aceste elemente de fundaţie -armăturile care sunt montate la acest moment şi grinzile transversale care se vor turna, astfel încât vom fi în faza de montare a structurii metalice. Rezilierea contractului cu proiectantul a fost şi consecinţa faptului că, de aproximativ o lună de zile, îi solicităm să ne dea detaliile tehnice de execuţie pentru această suprastructură şi nu ni le dă. Noi nu putem aştepta la nesfârşit un punct de vedere din partea proiectantului, astfel încât să ne trezim în primăvara anului viitor că nu suntem în măsură să respectăm termenul pe care ni lam asumat”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan. Acesta a infirmat zvonurile privind demolarea tribunei a I-a, spunând că există soluţii tehnice pentru reabilitarea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Virgil Guran, consilier al primului-ministru: "Trebuie să găsim soluţii, pentru a echilibra ceea ce s-a greşit în 30 de ani în România"

La prima întâlnire cu presa locală după numirea în funcţia de consilier al primului -ministru pe probleme de ordine publică şi siguranţa cetăţeanului, şeful PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a înmânat ziariştilor un sumar al activităţii Guvernului Orban, după ceva mai mult de o lună de la investire. Nu a intrat […]