Continuă lucrările la pasajul rutier de pe strada Petru Cercel!

La pasajul rutier de pe strada Petru Cercel s-a lucrat la hidroizo-laţie, urmează turnarea îmbrăcăminţii asfaltice şi, potrivit primarului Cristian Stan, în cel mult 3 săptămâni, sensul blocat de ani şi ani de zile va fi redat circulaţiei.
„Urmează să se finalizeze turnarea plăcii de beton, se continuă cu hidroizolaţia, iar undeva până pe 20-21 septembrie vor fi turnate şi cele două straturi de asfalt, aspect care contribuie în mod substanţial la ameliorarea condiţiilor de trafic. De asemenea, Strada Petru Cercel este asfaltată la două straturi într-o mare măsură, la fel şi strada Laminorului, Magrini, Calea Bucureşti”, a spus primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oana Vlăducă, deputat Pro România, despre ultimul ordin comun al ministerelor Educaţiei si Sănătăţii: "Imposibil de aplicat într-un timp atât de scurt!"

Cu mare întârziere, cu numai două săptămâni înainte de deschiderea anului şcolar, ministerele Educaţiei şi Sănătăţii au emis un ordin comun prin care aprobă măsuri de organizare a activităţii în cadrul unităţilor de învăţământ. Un soi de ghid prin care pasează responsabilitatea administraţiilor locale şi unităţilor de învăţământ. Asta în […]