Cont. Univ. dr. Claudia Gilia: Activitatea mea în slujba dâmboviţenilor va continua, chiar dacă va îmbrăca alte forme

Conf. Univ. dr. Claudia Gilia, în perioada 2017 – 2020, a fost deputat în Parlamentul României, un alt capitol al vieţii sale profesionale, unul pe care l-a parcurs datorită încrederii pe care i-au oferit-o dâmboviţenii atunci când au trimis-o să îi reprezint în Parlament.
În ceea ce priveşte activitatea sa ca deputat, Claudia Gilia a precizat că se pot verifica datele oficiale pe site-ul Camerei, că cifrele vorbesc de la sine, ele nu mint şi arată că nu a fost genul de parlamentar care a făcut tot ce este în putere să reprezinte judeţul Dâmboviţa:
” Punct..şi…de la capăt
Astăzi se încheie mandatul meu de deputat pe care îl exercit din anul 2017.
Nu mi-am propus să fac o evaluare statistică a activităţilor desfăşurate (ele pot fi găsite cu uşurinţă pe site-ul Camerei Deputaţilor), pentru că cifrele nu arată întotdeauna eforturile şi responsabilităţile pe care le-ai făcut/asumat în timp.
Pentru mine, omul care venea de la catedră şi, pentru care, teoria politică era esenţa, practica parlamentară a reprezentat o adevărată provocare. Şi, încă o dată s-a dovedit că, de la teorie la practică… calea este lungă şi anevoioasă.
Mandatul pe care dâmboviţenii mi l-au încredinţat în urma alegerilor din 2016 m-a onorat şi responsabilizat. Ca membru în Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi, precum şi în Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării am contribuit la adoptarea unor legi care au schimbat în bine viaţa românilor. Întotdeauna însă, este loc de mai bine.
A fi parlamentar nu înseamnă doar să faci legi bune, ci mai ales să fii vocea oamenilor, să îi asculţi, să le ştii problemele şi să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a le rezolva.
Parlamentarismul este pus la grea încercare în contextul actual. Este nevoie de respectarea cu stricteţe a principiilor şi valorilor care definesc democraţia şi suveranitatea poporului. De aceea, voi continua să contribui prin studiile, analizele şi expertiza mea la îmbunătăţirea legislaţiei în materie electorală, în materia respectării drepturilor şi libertăţilor fundamentale şi a exerciţiului puterii.
MULŢUMESC dâmboviţenilor care au dat sens mandatului meu parlamentar!
MULŢUMESC colegilor mei din Partidul Social Democrat alături de care am realizat lucruri deosebite pentru comunitatea dâmboviţeană!
MULŢUMESC reprezentanţilor presei dâmboviţene care au informat publicul cu promptitudine şi corectitudine cu privire la activităţile şi acţiunile întreprinse de mine în aceşti ani!
Activitatea mea în slujba dâm-boviţenilor va continua, chiar dacă va îmbrăca alte forme.”, a transmis Claudia Gilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A ajuns cu maşina în gardul unei gospodării

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Moreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii I.L. Caragiale s-a produs un accident de circulaţie. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că, pe DJ 710 A, pe raza localităţii I.L. Caragiale, un bărbat de 29 de ani, […]