Consiliul Judeţean Dâmboviţa, participare la Târgul de Turism China-ASEAN 2018

Delegaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, condusă de preşedintele Daniel Comănescu, a participat, la Guilin, alături de reprezentanţii autorităţilor publice din Provincia Autonomă Guangxi Zhuang, la deschiderea oficială a celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Cultură şi Turism din cadrul Târgului de Turism China-ASEAN 2018.
Evenimentul a fost deschis de Zhao Leqin, vicepreşedinte al Comitetului Permanent al Congresului Regiunii Autonome Guangxi Zhuang. În cadrul acestui eveniment, Consiliul Judeţean Dâmboviţa participă cu un stand de promovare a oportunităţilor turistice şi economice ale judeţului Dâmboviţa, în baza Acordului de Cooperare dintre părţi, încheiat în anul 2016, la Nanning.
Manifestarea atrage anual mulţi vizitatori datorită numărului mare de ţări prezente, ponderea cea mai mare având-o ţările din partea de Sud-Est a Asiei, organizatorii intenţionând să extindă aria participării pentru cât mai multe state de pe alte continente.
În cadrul festivităţii de deschidere, Zhao Leqin l-a invitat pe preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, să transmită mesajul său participanţilor reuniţi sub egida prestigiosului eveniment, subliniind bucuria organizatorilor pentru faptul că judeţul Dâmboviţa este prima regiune din partea de Sud-Est a Europei care a ales să vină şi să promoveze potenţialul turistic, cultural şi economic al zonei.
Preşedintele Daniel Comănescu a mulţumit şefilor administraţiei din Guilin, oraş înfrăţit cu municipiul Târgovişte, pentru invitaţia adresată şi pentru oportunitatea ca judeţul Dâmboviţa, prin standul pus la dispoziţie – gratuit – de partenerii chinezi, să pună în valoare patrimoniul natural şi cultural de care dispune.
Alături de Consiliul Judeţean Dâmboviţa participă, cu materiale de promovare, şi Asociaţia Turistică „Peştera-Padina”, pentru a aduce în atenţia publicului participant zona montană din judeţul nostru.
A avut loc şi ceremonia de deschidere a celei de XII-a ediţii a Festivalului UNWTO/PATA privind Tendinţele şi Perspectivele Turismului, acesta fiind cel de-al treilea eveniment organizat în cadrul Târgului de Turism China-ASEAN 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delegaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, întâlnire cu reprezentanţii unei mari companii din Guilin

În cadrul vizitei oficiale pe care preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, o desfăşoară în oraşul Guilin din provincia Guangxi (Republica Populară Chineză), la invitaţia autorităţilor administraţiei publice din regiune, a avut loc o întâlnire cu reprezentanţii concernului HIVISI TECHNOLOGY Co. Ltd. Compania este un important producător atât de sisteme […]