Published On: joi, mart. 27th, 2014

Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă îşi asumă responsabilitatea pentru situaţia din Aninoasa

nichiduta.ro

ponoricaÎntrunit în şedinţă extraordinară, Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă a luat decizia de aşi asuma responsabilitatea vizavi de incidentul de la Aninoasa şi, prin vocea directorului economic Ion Ponorică, transmite că „este alături de toţi cătăţenii care au avut de suferit pe urma acestei situaţii nefericite”.
Ion Ponorică a mai precizat că au fost înfiinţate şi două comisii de anchetă, conduse de directorul general adjunct Ion Ţuţuianu şi de directorul tehnic Ninel Cimpoacă. In cel mai scurt timp comisiile îşi vor prezenta concluziile iar cei care vor fi găsiţi responsabili vor avea de suportat consecinţele legale. Sunt vizaţi responsabili din cadrul laboratorului de analize şi cu calitatea apei. O altă decizie se referă la dublarea măsurilor privind calitatea apei frunizată de Compania de Apă.
De asemenea, directorul general Dorin Staicu şi-a exprimat disponibilitatea de a demisiona din funcţie, în cazul în care va fi găsit responsabil pentru producerea incidentului, în urma cercetărilor celor două comisii. în numele Companiei de Apă, directorul economic Ion Ponorică şi-a cerut scuze public şi a subliniat că unitatea va fi alături de cetăţenii care au avut de suportat consecinţe.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro