Published On: vin, mai 4th, 2018

Consilierii târgovişteni au aprobat lista blocurilor de locuinţe care vor intra în reabilitare termică

nichiduta.ro

Aleşii locali au aprobat lista blocurilor de locuinţe din municipiul Târgovişte, incluse în programul local multianual privind creşterea performanţei energetice. Este vorba despre nu mai puţin de 40 de scări de bloc iar finanţarea şi execuţia lucrărilor se vor realiza în limita fondurilor alocate de la bugetul local, de la bugetul de stat şi de asociaţiile de proprietari.
Potrivit prevederilor OUG nr. 18/2009, privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, Ministerul Dezvoltării Regionale asigură finanţarea pentru lucrări de reabilitare termică în procent de 50%, 30% reprezintă sprijin de la bugetul local şi restul de 20% este cota de finanţare ce revine asociaţiilor de proprietari.
Pentru anul 2018, prin ordin de ministru, municipiul Târgovişte are alocat pentru acest program suma de 2,115 milioane de lei, bani de la bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro