Published On: joi, mai 3rd, 2018

Conf. univ. dr. Claudia Gilia: Tinerii cu care lucrez îmi aduc bucuria lucrului bine făcut, a sensului profesiei de dascăl

nichiduta.ro

La data de 2 mai, se sărbătoreşte Ziua Naţională a Tineretului Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost iniţiat în anul 2004, de către 15 deputaţi reprezentând toate formaţiunile politice parlamentare. La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată de plenul Camerei Deputaţilor, aceasta fiind şi Camera decizională. Astfel, conform Legii nr. 425/25 octombrie 2004, ziua de 2 mai a devenit Ziua Naţională a Tineretului. Cu ocazia acestei zile, conf. univ. dr. Claudia Gilia, cadru didactic la Universitatea Valahia şi deputat în Parlamentul României, a transmis un gând tuturor tinerilor: ” Astăzi pentru mine este o zi specială – ziua naţională a tinerilor.
Cariera mea profesională de mai bine de 20 de ani este destinată educării şi formării studenţilor Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică.
Tinerii cu care lucrez îmi aduc bucuria lucrului bine făcut, a sensului profesiei de dascăl.
Vă mulţumesc tuturor pentru clipele minunate petrecute împreună. LA MULŢI ŞI FRUMOŞI ANI TUTUROR TINERILOR!”, a transmis deputatul Claudia Gilia.
În noiembrie 2017, în cadrul celei de-a II-a ediţii a Summitului Tinerilor, care a avut loc la Bacău, Baia Mare a fost desemnată Capitala Tineretului din România pentru perioada 2 mai 2018 – 1 mai 2019.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro