Published On: mie, iul. 24th, 2019

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, vizită pe şantierele de lucrări din judeţ

nichiduta.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea a făcut o vizită de lucru pe şantierele de lucrări din comunele: Hulubeşti (Butoiu de Jos, Butoiu de Sus), Crângurile (Voia), comuna Dragodana (Picior de Munte).
Prima oprire a avut loc pe traseul Dragomireşti – Butoiu de Sus unde, în prezent, SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA (SC LDP SA) are în execuţie două obiective de modernizare, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba despre „Reabilitarea DJ 702D Dragomireşti – Butoiu de Sus, km 11+970 – km 17+659”, în valoare de 10.138.228 lei, cu un stadiu de execuţie de 95% şi „Reabilitare şi modernizare DJ 702D Dragomireşti – Hulubeşti”, în lungime de 5,2 km, având o valoare totală de 3.655.269 lei.
Dacă, la primul obiectiv, lucrările sunt în grafic, în cazul celui de-al doilea obiectiv, lucrările de amenajare a şanţurilor dalate sunt mult întârziate, din cauza lucrărilor la obiectivul „Înfiinţare reţea de canalizare şi staţie de epurare, în comuna Hulubeşti.” De asemenea, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a dorit să vadă şi lucrările efectuate la cele două podeţe din localitatea Butoiu de Jos (zona Botea), investiţii realizate cu fonduri de la bugetul Primăriei Hulubeşti, în valoare de 65.000 lei, respectiv 100.000 lei.
În satul Voia din comuna Crângurile, a fost analizat stadiul lucrărilor de asfaltare pe DJ 702A, unde în prezent, SC LDP SA realizează stratul doi de asfalt. Valoarea investiţiei este de
1.988.572 lei.
Şi în localitatea Picior de Munte din comuna Dragodana, în prezent, se execută lucrări de asfaltare, derulate prin PNDL II, lucrări ce vor fi finalizate în cursul lunii septembrie a acestui an.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro