Published On: joi, mai 23rd, 2019

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa continuă seria vizitelor de lucru la obiectivele de investiţii din judeţ

nichiduta.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea însoţit de vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, şi şeful Direcţiei Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat o vizită de lucru în localitatea Corbii Mari, unde se află în desfăşurare două proiecte de investiţii derulate prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR): „Construire grădiniţă 3 grupe – program scurt”, în valoare de 2.051.091 lei şi „Realizare infrastructură de apă uzată în comuna Corbii Mari”, în valoare de 4.500.176 lei.
Alături de primarul comunei Corbii Mari, lonuţ Bănică, pe parcursul vizitei de lucru, au mai fost verificate atât lucrările de iluminat public din comună, lucrări finanţate din bugetul local, cât şi cele la obiectivul de investiţii „Reabilitare DJ 701 Odobeşti -Crovu – Ungureni – Corbii Mari”, derulat prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală II (PNDL II), investiţie în valoare de 7.311.208 lei.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor de execuţie a investiţiilor derulate de autorităţile locale şi a subliniat importanţa implicării edililor în realizarea de investiţii, pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii dâmboviţenilor.
Inaugurare cămin cultural Gura Şuţii
Vizita de lucru a continuat în localitatea Gura Şuţii, unde au avut loc manifestări prilejuite de Ziua Comunei, în prezenţa parlamentarilor dâmboviţeni Rovana Plumb, Titus Corlăţean şi Corneliu Ştefan, inspectorului şcolar general adjunct, Cristina Stroe, a mai multor consilieri judeţeni, autorităţi locale şi locuitori ai comunei.
În localitate a fost inaugurat obiectivul de investiţii „Reabilitare şi dotare cămin cultural”, finanţat prin Compania Naţională de Investiţii SA (CNI), cu o valoare de 1.171.101 lei. Cei prezenţi au putut participa, în sediul căminului cultural, la o ceremonie de premiere a mai multor familii din localitate, care aniversează peste 50 de ani de căsătorie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro