Conducerea CJ, prezentă la Târgul anual de toamnă de la Titu

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, reprezentată de preşedintele Alexandru Oprea şi vicepreşedintele Luciana Cristea, a participat la „Târgul anual de toamnă”, din localitatea Titu.Târgul de toamnă de la Titu reprezintă un eveniment de tradiţie, acesta datând din anul 1853. În fiecare an, mii de oameni din întreg judeţul, dar şi din alte zone ale ţării vin să îşi achiziţioneze din târg obiecte de uz gospodăresc, pielărie, obiecte de artizanat, dar mai ales legume şi fructe, apreciate pentru calitatea lor.Alături de conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, au mai fost prezenţi parlamentarii Carmen Holban şi Corneliu Ştefan, primari din zona de sud a judeţului, consilieri judeţeni, şefii mai multor instituţii publice din judeţ.Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a dialogat cu dâmboviţenii şi comercianţii prezenţi.
Cel mai vechi târg din judeţul Dâmboviţa a reunit şi anul acesta, meşteşugari, agricultori şi comercianţi, evenimentul fiind un bun prilej de valorificare a obiceiurilor şi tradiţiilor, atât din zona de sud a judeţului Dâmboviţa, cât şi de pe întreg cuprinsul ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul Claudia Gilia: Preşedintele "tăcut" a vorbit după 5 ani de vacanţe

Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia nu a întârziat să taxeze dur, ultimele declaraţii ale preşedintelui lohannis pe care lea făcut la întâlnirea cu filialele PNL de la Constanţa. ” Preşedintele „tăcut” a vorbit după 5 ani de vacanţe A avut un singur mesaj, ne-a anunţat că mai vrea un mandat […]