Published On: vin, oct. 20th, 2017

Conducerea CJ Dâmboviţa a verificat obiectivele de investiţii implementate prin PNDL2

nichiduta.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a efectuat alături de vicepreşedintele Alin Manole şi directorul general al Direcţiei Infrastructură Locală, Vasile Dinu, o vizită de lucru pe drumul DJ 710A I.L. Caragiale
– Moreni, pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare, contractate în cadrul PNDL
– etapa a Il-a, pentru care ordinul de începere a fost dat în data de 9 septembrie a.c.
Proiectul are o valoare totală de 7.056.684 lei. Lungimea tronsonului mai sus-amintit este de 7,488 km, iar astăzi sa finalizat execuţia celui de-al doilea strat de asfalt, urmând să se realizeze în continuare lucrări de amenajare a acostamentelor, podeţe transversale, racordări cu drumurile laterale şi montarea de elemente pentru siguranţa circulaţiei rutiere şi executarea de marcaje longitudinale.
Conducerea CJD a efectuat o vizită şi la obiectivul de investiţii Îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe Dj 711A, sector, Săbieşti – Colacu, unde se realizează lucrări de asfaltare, finanţate din bugetul consiliului judeţean şi în cadrul PNDL – etapa a II-a, pe o lungime de 7,812 km. Valoarea investiţiei este de 7.420.117,05 lei.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, s-a declarat mulţumit de ritmul în care se derulează lucrările pe cele două drumuri judeţene, recomandând constructorilor să respecte graficul stabilit, pentru ca traficul să se poată desfăşura în condiţii optime.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro