Conducerea CJ a dispus verificarea de urgenţă a tuturor instalaţiilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Preşedintele CJ Dambovrţa, Corneliu Ştefan alături de vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu, a susţinut o conferinţă de presă.
În deschiderea conferinţei, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor greu încercate după tragedia de la Piatra Neamţ.
Totodată, preşedintele CJ Dâmboviţa, a transmis un gând de solidaritate cadrelor medicale care sunt în prima linie. Fără a sta pe gânduri, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a dispus de urgenţă, verificarea tuturor instalaţiilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru a evita oricare pericol.

„Am dispus de urgenţă, verificarea tuturor instalaţiiilor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. În al doilea rând, după o discuţie la prima oră, cu inspectorul şef al lSU Dâmboviţa, prin care am solicitat sprijin din partea dumnealor pentru a verifica toate instalaţiile din carul Secţiei ATl a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Fac un apel către toţi factorii implicaţi pentru a sprijini conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, să verificăm toate instalaţiile din cadrul Spitalului.,”a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.
Decizia autorităţilor vine după ce, sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a avut loc un incendiu la Secţia de ATl, unde erau internaţi pacienţi cu COVID-19. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr.Claudiu Dumitrescu a ţinut să precizeze că Secţia ATI COVID-19 este o secţie nou înfiinţată iar instalaţia electrică şi cea de oxigen sunt realizate cu firme

specializate şi autorizate, ba mai mult cu probe realizate înainte de a fi puse în funcţiune.
Mai mult, şeful Spitalului ne dă asigurări că s-au luat toate măsurile de siguranţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a instituit carantina zonală în satele Valea Mare, Valea Caselor şi Gârleni din comuna Valea Mare

S-a propus şi s-a instituit măsura de carantină zonală, începând cu data de 16.11.2020, ora 05.00, pentru o perioada de 14 zile, pentru satele Valea Mare, Valea Caselor şi Gârleni din comuna Valea Mare, judeţul Dâmboviţa. Este strict interzisă intrarea / ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi […]