Conducere nouă la Pro România Dâmboviţa

PRO România Dâmboviţa începe noul an cu o echipă de conducere la fel de nouă, validată în şedinţa coordonatorilor organizaţiilor din teritoriu, care a avut loc în această dimineaţă. Un asemenea demers s-a impus întrucât numeroase funcţii de conducere au rămas vacante după demisia în bloc a titularilor, care au ales să îl urmeze pe fostul coordonator judeţean Georgică Dumitru.
Concret, în urma convocării de către senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte la nivel naţional al partidului, a şedinţei cu toţi liderii locali, echipa de conducere a fost înnoită şi completată după cum urmează:
Adrian Ţuţuianu este noul coordonator judeţean, secretar executiv este Oana Vlăducă iar noua preşedintă a organizaţiei de femei este Silvia Mareş. Marius Dumitru va coordona structura de pensionari a Pro România Dâmboviţa, Irena Dumitru răspunde de activitatea organizaţiei de tineret iar coordonator al organizaţiei municipale Târgovişte a fost desemnat Adrian Popescu. În funcţia de trezorier al organizaţiei a fost numit Răzvan Duţă, în timp ce Adriana Vlad va coordona departamentele speciale ale partidului. Adrian Ţuţuianu a declarat în conferinţa de presă că şi-a propus să formeze o nouă generaţie de politicieni, ceea ce explică faptul că mulţi membri ai noii echipe de conducere sunt la primul contact cu activitatea politică.
În plan organizatoric s-a stabilit ca, până la finalul lunii ianuarie 2020, să fie constituite toate structurile locale ale PRO România Dâmboviţa, alegerile interne în plan local urmând să fie încheiate până în data de 1 martie şi tot în martie va avea loc şi conferinţa judeţeană. Aspect foarte important, până pe 15 martie vor fi stabilite listele cu candidaţi pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni şi va fi nominalizată persoana care va intra în competiţia pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Cosmin Bozieru, fost lider al ALDE Târgovişte, s-a alăturat şi el echipei PRO România Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalul Cezar Preda consideră obligatorie o mai bună colectare a veniturilor bugetare

Cezar Preda, deputat de Dâmboviţa al Partidului Naţional Liberal, este de părere că guvernul ar putea rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă dacă va reuşi o mai bună colectare a veniturilor la bugetul de stat: „Eu cred că ceea c ear trebui să facem, şi n-a putut să […]