Published On: mar, mai 29th, 2018

Conducere nouă la Asociaţia de Prietenie România-China

nichiduta.ro

Adunarea Generala a Asociaţiei de Prietenie România-China a fost găzduita de sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Oficiile de gazdă au fost făcute de preşedintele Asociaţiei de Prietenie România-China – Filiala Dâmboviţa, Gheorghe Popescu care de astăzi, este şi secretarul Asociaţiei de Prietenie România-China, la nivel de ţară.
Invitaţii de onoare la acest eveniment au fost reprezentanţii Ambasadei Republicii Populare Chineze în Romania, consilier onorific – Zhao Lei şi domnul Luyuxan Lucian.
La eveniment au mai participat: directorul SNCRR, Silviu Lefter, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, vicepreşedinţii, Alin Manole şi Luciana Cristea, vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu, parlamentarii dâmboviţeni Oana Vlăducă şi Corneliu Ştefan, vicarul eparhial – pr.Ionuţ Ghibanu, viceprimarul municipiului Târgovişte – Monica Ilie, directorul Filialei Dâmboviţa a Societăţii de Cruce Roşie, Raul Pavelescu, şi membrii fondatori şi reprezentanţi ai Asociaţiei de Prietenie România -China din toată ţara.
Lucrările acestei Adunări au fost conduse de Ilie Cristescu, preşedintele Asociaţiei de Prietenie România-China – Filiala Caraş-Severin. Au răspuns invitaţiei, reprezentanţii a 24 de filiale din ţară. În deschiderea lucrărilor s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului ministru Florea Dumitrescu, fost ambasador al României în China şi nu în ultimul rând, preşedinte al Asociaţiei de Prietenie România-China.
În cadrul reuniunii de lucru, pr. lonuţ Ghibanu a transmis mesajul ÎPS dr. Nifon şi au fost susţinute alocuţiuni din partea celor prezenţi. Pe ordinea de zi a şedinţei de lucru au fost subiecte care au vizat activitatea desfăşurată de Asociaţia de Prietenie China-România în ultima perioadă, îndeosebi în anul 2017. De asemenea, au fost prezentate informaţii privind bugetul şi raportul financiar-contabil al aso-ciaţiei.Întâlnirea a avut ca obiectiv modificarea structurii de conducere a Asociaţiei de Prietenie China-România, prin alegerea unui nou consiliu director, dar şi a unui nou preşedinte.Cu 22 de voturi „pentru” şi 2 voturi „împotrivă”, preşedinte al Asociaţiei de Prietenie România-China a fost ales Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al Senatului României. Votul pentru alegerea preşedintelui şi a consiliului director a fost unul secret, exprimat de reprezentanţii filialelor judeţene în structura de conducere a acestei entităţi.
În următoarea perioadă se va face o analiză foarte riguroasă a tuturor structurilor din ţară.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro