Conducea cu permis fals

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit pentru control, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din județul Prahova.
În urma solicitării polițiștilor de a înmâna documentele, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Polonia. Astfel, polițiștii, în urma verificărilor efectuate, au constatat că permisul de conducere prezentat ar fi fals.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals material în înscrisuri oficiale, fiind efectuate cercetări.

De asemenea, un alt bărbat este cercetat de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu după ce ar fi condus un autoturism, pe DJ 711, în localitatea Bujoreanca, fără a poseda permis de conducere.
Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au surprins pe DJ 401A, în localitatea Costeștii din Vale, un bărbat de 48 de ani, care se deplasa cu un moped, deși se afla sub influența alcoolului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale, fiind efectuate cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

#SiguranțaOnline, octombrie, luna Europeană a Securității Cibernetice

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) și Asociația Română a Băncilor (ARB) lansează campania #SiguranțaOnline pentru informarea cetățenilor în vederea protejării împotriva fraudelor online prin accesarea platformei sigurantaonline.ro.Campania de educație digitală a cetățenilor este menită să ofere cele mai bune practici de securitate cibernetică, prin accesarea platformei sigurantaon-line.ro, […]