CONCURSUL NAŢIONAL CATEHETIC – HRISTOS: SUFLETUL SATULUI MEU, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

Cu binecuvântarea Înaltpreas-finţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, joi, 28 martie 2019, la cele cinci protoierii ale Eparhiei noastre, s-a desfăşurat evaluarea şi premierea portofoliilor depuse de cele 55 de parohii care s-au înscris la Concursul Naţional Catehetic Hristos: sufletul satului meu, care face parte din Proiectul Naţional Catehetic desfăşurat, anual, în Patriarhia Română, cu titlul Hristos împărtăşit copiilor.
La etapa pe Protoierii a acestui concurs, au luat parte 669 elevi. Au fost oferite daruri tuturor participanţilor, iar câştigătorii locurilor I, II şi III de la fiecare protoierie, reprezentând 15 parohii, au primit premii în bani şi s-au calificat la etapa eparhială a concursului, care va avea loc la Târgovişte, în luna aprilie a acestui an.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bicicliştii, un real pericol pe şosele! Sfaturile poliţiştilor pentru şoferi şi amatorii plimbărilor pe două roţi

Bicicliştii pot fi un real pericol pe şosele. Statisticile poliţiştilor arată că, în sezonul cald, atunci când bicicliştii ies pe şosele, numărul accidentelor rutiere în care sunt implicaţi aceştia creşte. Echipaţi-vă corespunzător şi respectaţi regulile de circulaţie atât pentru siguranţa dumneavoastră cât şi a celorlalţi participanţi la trafic! Pentru a […]