Published On: mar, iun. 6th, 2017

Concursul de creaţie „O meserie pentru viitor”, organizat de OFSD Târgovişte

nichiduta.ro

Ziua copilului este în multe ţări o sărbătoare pentru copii. Ea se sărbătoreşte la date diferite în ţări diferite. În România, ziua se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 1 iunie. Cu acest prilej Organizaţia OFSD Târgovişte , condusă de doamna deputat Carmen Holban a pregătit o serie de surprize pentru copiii de la Şcoala Matei Basarb din Târgovişte care au participat la un concurs de creaţie dar şi pentru copiii de la Palatul Copiilor Târgovişte care au întreţinut atmosfera pe tot parcursul concursului. La activitatea organizată de OFSD Târgovişte, a participat şi preşedinta OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia şi deputatul Oana Vlăducă.
OFSD Târgovişte a ales să petreacă câteva ore în mijlocul copiilor , provocându-i la un concurs de creaţie. Tema concursului a fost stric legată de ce meserie îşi vor alege cei mici în viitor. La final, lucrările au fost jurizate de către doamnele socil-democrate şi premiate. Atmosfera a fost întreţinută de copiii de la Palatul Copiilor Târgovişte. La final toţi participanţii au primit daruri din partea doamnelor social-democrate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente