Published On: lun, ian. 13th, 2014

Concurenţă pentru Foca Echipa de volei a CSM-ului şi-a luat libero! Marta Siwka, fostă internaţională din Polonia, a semnat cu ocupanta locului cinci din Divizia A1

nichiduta.ro

voleiAlexandru luhasz se poate declara un antrenor mulţumit. În această iarnă conducerea Clubului Sportiv Municipal a adus două jucătoare cu care să întărească lotul deja existent. Mai întâi a fost transferată Bianca Moldovan, un centru de la CSM Bucureşti, iar zilele trecute s-a perfectat şi o a doua achiziţie.

Marta Siwka este voleibalista adusă pe ultima sută de metri din Polonia. Născută în 1986, Siwka evoluează pe postul de libero şi a jucat în prima ligă din ţara sa natală. De-a lungul timului, noua jucătoare a CSM-ului a fost convocată şi la lotul naţional al Poloniei, unde a avut evoluţii apreciate.

Echipa de volei a Târgoviştei a jucat în aceste zile două meciuri amicale în compania celor de la Alba Blaj, pe care le-au pierdut cu 1-3.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro