Concert extraordinar intitulat „Onoare şi Recunoştinţă Spitalului Judeţean de Urgenţă”

Concert-omagiu,dedicat cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, implicate în lupta cu COVID-19, care au fost şi au rămas în prima linie încercând să-i salveze pe ceilalţi. Nu trebuie să uităm nici de echipajele de la Ambulanţa Dâmboviţa, SMURD, şi nu în ultimul rând de pompieri, jandarmi şi poliţişti care au fost şi sunt în prima linie. Este momentul să le fie adus un tribut de onoare şi nu oricum, tuturor cadrelor medicale care au plătit cu viaţa lor, ducându-şi misiunea până la capăt, „într-o limbă care vindecă şi vorbeşte tuturor inimilor”, după cum spunea George Enescu.
Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa a organizat un concert extraordinar intitulat „Onoare şi Recunoştinţă Spitalului Judeţean de Urgenţă”. Concertul a avut loc în curtea Spitalului Judeţean Târgovişte şi a fost susţinut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, dirijată de Daniel Jinga, alături de următorii invitaţi: sopranele Daniela Vlădescu şi Stéphanie Radu, tenorii Florin Georgescu şi Alin Stoica precum şi baritonul Alexandru Constantin.
Concertul este un tribut de onoare adus medicilor şi cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei cu pandemia dar, în egală măsură, reprezintă şi un tribut adus umanităţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Luni începe Recensământul General Agricol

In perioada 10 mai 2021 – 31 iulie 2021 se va desfăşura, la nivel naţional, în toate unităţile administrativ – teritoriale din România, Recensământului General Agricol cu an de referinţă 2020.Recensământul General Agricol este o acţiune de anvergură care va asigura informaţiile complexe şi datele statistice pentru realizarea unui tablou […]