Published On: mie, iul. 11th, 2018

COMUNICAT CU PRIVIRE LA DATELE LIMITĂ DE AFILIERE LA FRF PENTRU CLUBURILE PROMOVATE ÎN LIGA 3, JUNIORI, FEMININ ŞI FUTSAL

nichiduta.ro

În conformitate cu prevederile art. 1 alin. 3 din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice (ROAF), cluburile nou promovate în Campionatul Naţional Liga a 3-a au obligaţia să se afilieze la FRF.
Cluburile nou promovate în Liga 3 trebuie să depună dosarul de afiliere la FRF până la data limită 20 iulie 2018, în caz contrar li se va refuza dreptul de a participa la campionatul naţional, în anul competiţional în care au promovat din Liga a 4-a în Liga 3.
De asemenea, cluburile sportive cu activitate exclusivă de juniori, fotbal feminin şi fotbal în sală, care sunt admise să participe pentru prima dată la campionatele naţionale organizate de Federaţia Română de Fotbal, trebuie să depună dosarul de afiliere la FRF cel mai târziu până la data de 31 iulie 2018.
Informaţii privind întocmirea dosarului de afiliere, precum şi formularele aferente pot fi accesate pe site-ul FRF, la secţiunea Documente FRF, rubrica Afilieri.
Dosarele de afiliere pot fi depuse de către delegaţi/reprezentanţi ai cluburilor în cauză la sediul Federaţiei Române de Fotbal, Departamentul Licenţieri şi Afilieri, având în vedere termenele limită menţionate mai sus.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro