Published On: joi, iul. 4th, 2019

COMUNICAT AL COMISIEI JUDEŢENE DE ARBITRI

In vederea reluării activităţii pentru ediţia de campionat 2019 – 2020 vă aducem la cunoştinţă următoarele:
1. Campionatele organizate de AJF Dâmboviţa vor începe în jurul datei de 15.08.2019.
2. Cursul de instruire, testarea teoretică şi fizică obligatorie bianual conform RODAA vor avea loc după cum urmează:
– Sâmbătă 03.08.2019 pentru arbitrii din lotul pentru liga 4 şi cei cu categoria I de clasificare.
– Duminică 04.08.2019 pentru arbitrii din lotul judeţean.
In vederea susţinerii testelor teoretice şi fizice recomandăm arbitrilor să se pregătească foarte bine, amintindu-le faptul că promovarea testelor este o condiţie regulamentară pentru a putea arbitra.
Structura testelor teoretice şi fizice vor rămâne neschimbate faţă de cele susţinute anterior.
Precizăm de asemenea că participarea la cursul de instruire este obligatorie. Neprezentarea la acest curs va fi asimilită cu nepromovarea testelor teoretice şi fizice.
3. Inainte de susţinerea testelor fizice arbitrii sunt obligaţi să prezinte adeverinţa medicală care să ateste că sunt apţi medical pentru efort fizic. Cei care nu vor prezenta adeverinţa medicală înainte de testele fizice nu vor putea susţine aceste teste.
4. Pentru cei care, din diferite motive, nu vor putea fi prezenţi la aceste teste şi pentru cei care nu promovează conform RODAA testele, se va organiza retestarea după cel puţin 30 de zile de la prima testare.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>