COMUNA TĂTĂRANI A FOST ÎN SĂRBĂTOARE

Locuitorii comunei dâmboviţene Tătărani au fost în mare sărbătoare, joi, 15 august, când în calendarul creştin ortodox s-a sărbătorit Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, aşa cum mai este cunoscută această sărbătoare în popor.După cinci ani de pauză, administraţia de la Tătărani a decis să sărbătorească ziua comunei.
Sărbătoarea a avut loc la baza sportivă din localitate. Administraţia locală condusă de edilul Constantin Pătru a pregătit un spectacol artistic pe cinste . În prima parte a zilei pe scenă au urmat ansamblurile populare ale comunei Tătărani.
Edilul Constantin Pătru a fost în mijlocul oamenilor şi a ţinut să le transmită un mesaj cu ocazia Zilelor comunei Tătărani dar totodată i-a asigurat că împreună vor continua dezvoltarea comunei.Cântecul şi voia bună au fost ingredientele de bază ale unei petreceri reuşite . Pe scenă au urcat şi interpreţi precum Elena Merişoreanu, Cristina Turcu Preda, Cristi Rizescu, Gina Simică şi orchestra compusă din George Simică, Dan Guşatu şi Codruţ Becheanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fonduri europene pentru reabilitarea şi extinderea Grădiniţei nr. 8 "Rază de Soare"

După Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”, a intrat în proces de reabilitare şi extindere, tot pe fonduri europene, a doua instituţie de învăţământ preuniversi-tar din Microraionul IX, fiind vorba aici de Grădiniţa nr. 8 „Rază de soare”. Este un proiect important- a subliniat cu prilejul vizitei în teren primarul Cristian Stan, […]