Comuna Răzvad trimite Patrioţi în Europa Răzvad merită mai mult, Dâmboviţa merită mai mult, România merită mai mult!

De câteva săptămâni bune, PSD Dâmboviţa a pornit caravana întâlnirilor cu cetăţenii, simpatizaţii şi membrii de partid din fiecare localitate dâmboviţeană.
Duminică, după-amiază, liderii PSD Dâmboviţa au ajuns şi în comuna Răzvad. Întâlnirea cu cei peste 200 de cetăţeni, simpatizaţi şi membrii de partid, a avut loc la noul sediu al PSD Răzvad. Oficiile de gazdă au fost făcute de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, preşedinte interimar al PSD Răzvad şi care este de sâmbătă seară, şi coordonatorul activităţii TSD Dâmboviţa. Întâlnirea în noul sediu de partid a început cu intonarea imnului, după care, edilul Emanuel Spătaru a făcut o scurtă prezentare a proiectelor ce se implementează în localitate. Pe 26 mai 2019, este ziua când răzvădenii, dâmboviţenii şi românii pun ştampila de vot pentru a alege eurodepu-taţii pentru următorii cinci ani.
Pe 6 iunie 2016, tânărul social-democrat Emanuel Spătaru le-a transmis răzvădenilor să meargă la vot şi să voteze proiectul „Împreună construim viitorul comunei Răzvad”. Astfel peste 2200 de răzvădeni au mers la urne şi au votat pe tânărul primar al PSD Dâmboviţa, Emanuel Spătaru.
Acum primarul Emanuel Spătaru le mulţumeşte răzvădenilor pentru încrederea acordată şi le transmite ca duminică, 26 mai 2019, împreună să meargă la vot şi să voteze proiectul „Patrioţi în Europa. Răzvad merită mai mult, Dâmboviţa merită mai mult, România merită mai mult!”. „Vreau să trimitem oameni în Parlamentul European, oameni aşa cum am făcut-o şi în Parlamentul României, care să ne sprijine să obţinem finanţare pentru proiectele comunei Răzvad. Acesta este motivul pentru care noi, răzvădenii vom merge la vot… Vom merge pentru noi şi pentru comuna Răzvad. Le spun tuturor că trebuie să meargă la vot pentru mine, ajutându-mă pe mine, ne ajutăm pe noi, comuna Răzvad, pentru a face tot ceea ce ne-am propus şi totodată merităm”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.
Mesajul vicepreşedintelui PSD Dâmboviţa, Radu Popa a fost strict legat de importanţa votului fiecărui cetăţean. Social-democratul a spus clar şi răspicat că votul reprezintă dimensiunea patriotică a politicii.
Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia care este şi preşedintele OFSD Dâmboviţa, le-a prezentat celor peste 200 de oameni, măsurile pe care Guvernul PSD le-a luat în folosul românilor.
Nu în ultimul rând a urmat şi intervenţia vicepreşedintelui PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea care a anunţat două decizii ale BPJ al PSD Dâmboviţa. Prima a fost cea legată de primarul Emanuel Spătaru care a fost numit coordonatorul activităţii TSD Dâmboviţa, iar cea de-a doua îl priveşte chiar pe Alexandru Oprea, care a fost numit coordonator pe zona Răzvad.
La întâlnire au mai participat deputatul Carmen Holban, vicepreşedintele CJ, Alin Manole, prof. Cristina Stroe, inspector şcolar general adjunct şi consilierii judeţeni Cezarina Necula şi Ileana-Cătălina Nicolăescu.
Pe 26 mai 2019, comuna Răzvad trimite „Patrioţi în Europa. Răzvad merită mai mult, Dâmboviţa merită mai mult, România merită mai mult!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Digitalizarea învăţământului preuniversitar de stat, prin numeroase proiecte

Ministerul Educaţiei Naţionale vrea să finalizeze în maxim doi ani de zile programul de digitalizare a învăţământului preuniversitar. Deputatul PSD Dâmboviţa, conf. univ. dr. Claudia Gilia a prezentat o serie de proiecte ce au ca obiectiv digitalizarea învăţământului preuniversitar de stat: „Partidul Social Democrat susţine digi-talizarea învăţământului preuniversitar de stat, […]