Published On: lun, Mai 29th, 2017

Comuna Răzvad a fost în sărbătoare

„Zilele Comunei Răzvad” au debutat vineri seară, cu un spectacol inedit de muzică popular, în curtea Primăriei Răzvad, acolo unde mai mulţi arişti i-au încantat pe răzvădenii prezenţi. Un sobor de preoţi a oficiat o tradiţională slujbă după care primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru alături de echipa sa viceprimarul Ionela Şerban şi Consilul Local Răzvad, a adresat un gând răzvădenilor:
„Bine aţi venit astăzi la sărbătoarea noastră, a răzvădenilor. Eu cred că noi, o comună atât de mare şi frumoasă merităm să avem o sărbătoare a noastră. După un timp destul de îndelungat, la Răzvad lucrurile au intrat în normal. În Consiliul Local al lăsat politica şi am făcut front comun pentru bine localităţii „, a declarat primarul Emanuel Spătaru Nu a lipsit nici preşedintele CJ, Alexandru Oprea care i-a asigurat pe răzvădeni de tot sprijinul în dezvoltarea localităţii: „La mulţi ani, răzvădeni! La Răzvad este şi localitatea mea, sunt acasă. Spun eu pentru prima dată că localităţii Răzvad i se dă locul care merită, o comună care merită să se dezvolte . Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care în vara anului trecut aţi avut încredere în echipa pe care am făcut-o împreună cu domnul primar şi v-am propus-o pentru Răzvad. În Răzvad lucrurile se mişcă. „, a declarat preşedinte CJ Dâmboviţa.
Orchestra Chindia şi soliste dâm-boviţene de muzică populară, i-a încântat pe cei prezenti, iar distracţia şi voia bună în aer liber a fost încheiată de renumiţi artişti ai muzicii populare şi anumeEmilia Dorobanţu,Sebastian Stan şi Maria Cârneci
Răzvădenii s-au distrat pe cinste şi sâmbătă, în cea de-a doua zii dedicată Zilelor comunei Răzvad. După 10 ani în care Zilele comunei Răzvad au intrat într-un con de umbră, iată că în 2017, noua administraţie locală condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Serban, a reuşit să-i sărbătorească pe răzvădeni.
Ziua de sâmbătă a debutat cu o aserie de competiţii. Sala de sport din Răzvad a fost gazda unui meci de handbal la care au participat viitori handbalişti răzvădeni. Edilul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban i-au premiat pe handbalişti. A urmat cea de-a Il-a ediţie a Cupei Răzvădeanului la care s-au înscris opt echipe de tineri.
Câştigătorii au primit diplome şi tricouri. La ceas de seară invitaţii de la judeţ au ţinut să fie alături de răzvădeni. Primarul Emanuel Spătaru a primit vizita: preşedinteleui CJ, Alexandru Oprea, a vicepreşedinţilor Claudia Giliaşi Alin Manole, senatorul PSD, Adrian Ţuţuiamu, deputaţii Corneliu Ştefan şi Oana Vlăducă, primarul comunei Şotânga, Constantin Stroe şi alţi membrii de partid. Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Julia Jianu, Gipsy Casual şi Andreea Bănică. Din program nu a lipsit focul de artificii.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>