Published On: vin, aug. 25th, 2017

Comuna Ocniţa îşi schimbă radical faţa

nichiduta.ro

Primarul Eduard Barcău, viceprimarul Daniel Ion Drăgoi şi foarte mulţi săteni au făcut front comun şi împreună încearcă să schimbe faţa comunei Ocniţa.
Eduard Barcău şi-a luat în serios rolul de edil, iar faptul că a fost ales în această funcţie în urmă cu un an de către locuitorii comunei Ocniţa, îl obligă şi mai mult. Recunoaşte că îşi doreşte să facă foarte multe proiecte care să schimbe radical localitatea însă trebuie răbdare, timp şi finanţare pentru a putea duce la îndeplinire toate proiectele pe care le are pentru dezvoltarea comunei Ocniţa.
Este mereu alături de oamenii satului pentru a vedea care sunt cu adevărat nevoile comunităţii. De curând, administraţia locală de la Ocniţa şi mai mulţi cetăţeni, şi-au unit forţele şi au reuşit realizarea unui mic proiect fără costuri. Este vorba despre amenajarea Izvorului de apă potabilă din punctu Şipot. În punctul Şipot există un izvor de apă de unde se aprovizionează peste 30% din cetăţenii comunei Ocniţa. Apa este foarte bună iar oamenii preferă să o consume pentru băut pe cea de la izvor şi nu pe cea de la robinet.
Edilul Eduard Barcău ne-a mărturit că s-au făcut toate probele la apa de izvor şi este foarte bună de băut. Toate aceste lucruri i-au determinat pe edilii de la Ocniţa să igenizeze şi amenajeze zona unde se află izvorul. Materialele folosite la amenajarea izvorului au fost în dotarea primăriei iar mâna de lucru a fost asigurată de oameni inimoşi.
În curând, stadion la Ocniţa
Autorităţile de la Ocniţa pregătesc un alt proiect important pentru comunitate. Edilul ne+a mărturist că în curând în Ocniţa va realize un stadion, mult dorit de iubitorii fotbalului. Stadionul va fi amenajat în zona unde se ţin Zilele comunei Ocniţa. Investiţia se face din bugetul local , costurile fiind minime.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente