Published On: mar, iun. 6th, 2017

Comuna Ocniţa are o nouă grădiniţă

nichiduta.ro

Ziua Internaţională a Copilulu este zi de aleasă sărbătoare pentru fiecare copil, dar şi pentru noua grădiniţă din comuna Ocniţa. De Ziua Copilului, a fost inaugurată o nouă grădinţă în comuna Ocniţa , obiectiv realizat cu sprijinul financiar al Ministerului Educaţiei şi al Primăriei Ocniţa .Valoarea investiţiei se ridică la 700.000 de lei, suma de 500.000 de lei fiind asigurată de Ministerul Educaţiei şi 200.000 de lei, bani asiguraţi de Primăria Ocniţa. Grădinţa beneficiayă de două săli de clasă, grupuri sanitare ulramoderne şi alte ultilităţi în pas cu cerinţele europene. Înainte de tăierea panglicii inaugurale a fost oficiată o slujbă religioasă de către un sobor de preoţi.
Nu au lipsit nici mesajele din partea invitaţilor. Panglica inaugurală a fost tăiată de primarulEduard Barcău, preşedintele CJ, Alexandru Oprea, inspectorul şcolar general Ion Sorin şi senatorul Adrian Ţuţuianu .
Nu au lipsit nici momentele artistice oferite de ansamblul de la Ocniţa dar şi de şcolari şi preşcolari.
La acest eveniment au mai fost prezenţi: vicepreşedinţii CJ, Alin Manole şi Claudia Gilia, inspectorul şcolar adjunct Cristina Stroe , primarul de la Răzvad, Emanuel Spătaru , viceprimarul comunei Răzvad, Ionela Şerban, primarul comunei Gura Ocniţei, Sorin Ioniţă, consilieri locali de la Ocniţa, consilieri judeţeni de la PSD şi PNL, parlamentarii Oana Vlăducă şi Leonardo Badea, alţi invitaţi şi, bineînţeles copii şi părinţi .

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro