Comuna Măneşti se bucură, de astăzi, de o sală de sport nouă

In comuna Maneşti, judeţul Dâmboviţa, a fost construita o sala de sport şcolara, la standarde europene, cu o capacitate de 102 locuri. Investiţia, în valoare de 4.000.000 lei, a fost inaugurata.
La deschidere, au participat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, loan Vulpescu, consilieri judeţeni, primarii comunelor Şotânga, Voineşti, Raciu, Lucieni, reprezentanţii administraţiei publice locale din comuna Măneşti, localnici, dar şi o parte din viitorii beneficiari – copii şi adolescenţi din zonă.
Proiectul a fost finanţat de Compania Naţională de Investiţii şi a prevăzut realizarea unei săli de sport cu o suprafaţă construită de 1.030 mp, suprafaţa destinată activităţilor sportive fiind de 751,7 mp. Sala este echipată pentru practicarea mai multor sporturi: tenis, volei, baschet şi handbal. Proiectul a inclus şi realizarea a patru vestiare pentru sportivi (2 – pentru fete, 2 – pentru băieţi), a unui vestiar pentru antrenori şi a unui cabinet medical de prim ajutor.
Preşedintele Corneliu Ştefan: „Asistăm astăzi la un moment deosebit pentru comuna Măneşti, şi anume inaugurarea sălii de sport şcolare, care este de referinţă nu numai pentru comuna Măneşti, ci şi pentru toată Valea Dâmboviţei. De astăzi, în comuna Măneşti, copiii şi nu numai ei au un loc în care să vină şi să-şi desfăşoare activitatea sportivă. Aş vrea să îl felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce a făcut, felicit consiliul local! Lucrurile bune vor continua în comuna Măneşti.”
Existenţa unei săli de sport în comună va crea premisele promovării sportului şi organizării de competiţii benefice pentru copii, în condiţii de siguranţă, igienă şi confort.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reguli stricte anti-COVID-19 la Festivalul "Padina - Peştera"

Festivalul „Padina – Peştera”, evenimentul îndragit de iubitorii muntelui, va avea loc anul acesta în perioada 23 -25 iulie 2021.Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultura Dâmboviţa, va organiza festivalul, ce se va desfăşura în zona Telecabinei Peştera din Masivul Bucegi. Prin acest eveniment se urmareşte promovarea potenţialului turistic […]