Comuna Dragodana a fost în sărbătoare

Comuna dâmboviţeană Dragodana a îmbrăcat straie de sărbătoare cu ocazia celei de-a doua ediţii a Zilei comunei Dragodana. Localnicii din comuna Dragodana au lăsat, duminică, toate treburile, s-au gătit de sărbătoare, şi au ieşit, cu mic cu mare, pe stadionul din satul Picior de Munte. Asta pentru că, Primăria şi Consiliul local Dragodana au pus la cale un program extrem de variat, pe toate gusturile, pentru cea de-a doua ediţie a Zilei Comunei. De la activităţi sportive, la programe artistice, totul a fost gândit să-i bucure pe oameni.
Cu un primar nou şi tânăr, Gheorghe Sandu, dornic să impulsioneze lucrurile şi să schimbe faţa localităţii, împreună cu noul consiliu local, duminică, localnicii din Dragodana au avut parte de o mulţime de surprize.
Nu au lipsit invitaţii de la judeţ: conducerea CJ Dâmboviţa, parlamentari PSD, consilieri judeţeni, primari din localităţile învecinate şi foarte mulţi localnici. Activităţile însă au avut şi o latură emoţionantă, de recunoaştere a meritelor elevilor olimpici ai comunei care au primit burse de merit, dar au fost oferite şi biciclete pentru micuţii din clasa pregătitoare. Cele mai longevive cupluri au fost şi ele premiate de autorităţile locale. Promisiunea noii administraţii locale este că lucururile nu se vor opri aici, mai ales că au fost demarate în forţă o serie de investiţii care să le îmbunătăţească viaţa localnicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Investiţie inaugurată în comuna dâmboviţeană Cojasca

Pe o vreme plăcută, numai bună de sărbătorit, sătenii din comuna dâmboviţeană Cojasca s-au adunat, duminică, să serbeze Ziua Comunei, împreună cu invitaţii lor. O sărbătoare aparte, o explozie de bucurie, care a adunat întreaga comunitate. Este o zi pe care primarul Victor Gheorghe le-a dedicat-o tuturor locuitorilor comunei şi […]