Published On: lun, iun. 3rd, 2019

Comuna Crevedia în sărbătoare

In urma alegerilor locale din vara anului 2016, la Crevedia se producea schimbarea mult dorită, în fruntea primăriei venind, ca primar, Florin Petre, un tânăr cu multă voinţă şi foarte mari ambiţii, un om de-al locului care la vremea respectivă propunea numeroase proiecte şi idei pe care, ulterior, le expunea în faţa cetăţenilor
Timpul a trecut, iar schimbările în bine nu au întârziat să apară. Tot la Crevedia în urmă cu doi ani, mai avea loc şi prima ediţie a Zilei Comunei Crevedia, un eveniment deosebit, sărbătorit în fiecare an, în prima zi a lunii iunie, odată cu Ziua Copilului.
Prin urmare, şi anul acesta, de 1 iunie la Crevedia a fost mare sărbătoare. Păstrând tradiţia, primarul Florin Petre şi Consiliul Local au pregătit un program deosebit pentru suflarea comunei Crevedia, cu mic, cu mare s-au bucurat de o petrecere pe cinste. Intâlnirea a avut loc pe stadionul localităţii, acolo unde, pe scena special amplasată, în prima parte a zilei au avut loct evenimente dedicate copiilor. Cei mici s-au bucurat şi de daruri, baloane colorate,mingii şi chiar personaje din poveşti.
Petrecerea a continuat la ceas de seară cu numeroase surprize. Pe scena special amenajată au urca artiştii renumiţi. Artmosfera a fost încinsă de Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul. Localnicii alături de edilul lor au învârtit hora fraţiei. Ediliul Florin Petre le-a transmit localnicilor să aibă încredere în administraţia comunei Crevedia.
Nu au lipsit invitaţii , deputatul PSD, Carmen Holban, primarii de la Cojasca, Niculeşti şi Corneşti şi nu în ultimul rând vicepreşedinţii PSD Dâmboviţa, Vlad Oprea şi Gabriel Olteanu.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>