Published On: mie, mart. 14th, 2018

COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIŞTE SUSŢINE PROGRAMUL „SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!” 2018

nichiduta.ro

In contextul dezvoltării ofertei de programe educative pentru elevi, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte susţine şi anul acesta programul „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, şi în cadrul căruia preşcolarii, şcolarii şi liceenii vor avea ocazia să participe la activităţile educaţionale organizate. Vor avea loc nouă sesiuni cu durata de o săptămână fiecare, activităţile urmând să sw încheie pe 25 mai.
Ca activităţi educaţionale din cadrul proiectului au fost nominalizate: Arheolog junior, cu secţiuni teoretice şi practice, Povestea scrierii, Drumul firului de lână, Masca – de la obiect de ritual la element de recuzită, Tehnici de prelucrare a obiectelor în neolitic, Atelier de tipărire a unei pagini de carte, Imaginar şi simbol: de la stema Basarabilor la Stema României, Coroana Domnească, Prietenul dintre coperţi.
Pentru a oferi cât mai multor copii şansa de a participa la ateliere, o singură clasă se poate înscrie la cel mult două activităţi educative. De asemenea, cadrele didactice care nu anunţă modificarea programului clasei şi nu participă la ateliere, nu se vor mai putea înscrie, în viitor, la programele muzeului. Pentru vizite ghidate în expoziţiile muzeelor care sunt incluse în cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, nu sunt necesare programări.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro