Published On: lun, aug. 12th, 2013

COMITETUL EXECUTIV A DECIS LIGA A 4-A ŞI A 5-A, CU JUNIOR ÎN TEREN

nichiduta.ro

SPORTÎnaintea începerii noii ediţii, forul conducător judeţean s-a întrunit în şedinţa ordinară a COMITETULUI EXECUTIV, , vineri, 09.08.2013, la sediul i A.J.F. DÂMBOVIŢA.
Pe ordinea de zi au fost mai multe puncte de dezbătut, de hotărât.
Preşedintele COMITETULUI EXECUTIV, prof. EMIL
TUDOR, în prezenţa celorlaţi membri care compun COMITETUL EXECUTIV (IOAN
NEGOESCU, ION COMAN, GEORGE TZITZECLIS, ION
MARIN, COSMIN TOBOŞARU, GOGU
BUCURICĂ), a prezentat
ordinea de zi, după care s-a trecut, pe puncte, la discutarea fiecăruia. Au mai asistat la
lucrări ec. VLAD DUMITRU (TREZORIER) şi ANGHELINU SEVERIN (secretarul A.J.F.)
S-au analizat problemele cu care comisiile au avut mult de lucru în ediţia trecută, pentru a fi evitate în noul campionat.
Fiecare membru al COMITETULUI EXECUTIV a
venit cu propuneri, cu sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii comisiilor, pentru C.C.D.,
C.J.A. etc.
Unul dintre subiectele mult discutate a fost cel al folosirii jucătorului junior, în teren, pe toată durata jocului, deci înlocuirea lui putând să se facă tot cu junior (născut în anul 1995 şi mai mici). Arbitrul nu va permite începerea jocului fără junior sau va începe cu un jucâtor mai puţin (10), dacă o echipă nu are juniori în primii 11. Această noutate a fost propusă de reprezentanţii echipelor din C. EX. Ea se va aplica la jocurile din Liga a 4-a şi ONOARE, începând cu noul campionat. S-a discutat taxarea juniorilor la legitimare. Pentru juniorii C, D, E (născuţi în 1995 şi mai mici), o legitimare va costa 15 lei, începând cu data de 12 august 2013.
Au fost aprobate schimbările de denumire a unor
echipe. TISENMETAL COLI-
BAŞI se va numi UNIREA COLIBAŞI, A.S. BĂLENI se va numi UNIVERSITATEA BĂLENI.
Au fost aprobate cererile celor din TĂRTĂŞEŞTI de a evolua în Liga a 4-a, în conformitate cu art. 20 „LOCURI VACANTE” şi a celor din RĂCARI, de a ocupa un loc în categoria ONOARE, în baza aceluiaşi art. 20.
De asemeni, COMITETUL EXECUTIV a discutat şi
cererile unor foşti arbitri de a deveni observatori de arbitri sau de joc. Studiind cererile respective, C. EX. a constatat că niciunul nu întruneşte condiţiile prevăzute de regulament (lipsă activitate în cadrul
C.J.A. sau A.J.F.).
C. EX a mai luat şi alte măsuri privind activitatea competiţiilor de copii şi juniori din cadrul A.J.F. DÂMBOVIŢA şi activitatea curentă a A.J.F. DÂMBOVIŢA.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro